Новини » 15.02.2016 - Салса в MVJ studio

Yani Deni Salsa MVJ studio Studentski grad

Салса и Бачата за начинаещи в MVJ studio Студентски град

От 15 Февруари 2016 г. стартира нова група по Салса LA Style и Бачата за начинаещи. Часовете ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:30ч., a в петък от 20:30 ч. ще се провежда специален час само за Бачата. Не е задължително да имате партньор, важното е да донесете със себе си усмивка и чифт удобни обувки. Ще се видим на дансинга! Какво по-добро начало за това от месеца на любовта.

Салсата е секси, енергичен и забавен танц. За разлика от някои танци по двойки, салсата е много социален танц. Не е нужно да имате постоянен партньор, дори често се случва да танцувате с хора, които не познавате изобщо - това е и една от забавните страни на танца. Салсата е много популярна по целия свят, затова където и да отидете може лесно да намерите някое салса парти, на което да се позабавлявате.
Името на испански означава сос, или в този случай вкус или стил. Означава сос в истинския си смисъл, защото салсата е смесица от много стилове, звуци и инструменти. Най-разпространените стилове са Ел Ей, Ню Йорк и Кубински стил.
Бачата е популярен романтичен танц, произхождащ от Доминиканската република. Танцува се в двойка в близък хват на бачата музика в такт 4/4. Основният музикален инструмент, на който се свири, е китара, което допринася за романтиката в мелодията. Това го прави един от най-предпочитаните танци сред влюбените двойки, а и не само. Танцът набира все по-голяма популярност, а надали има някой, който да не е чувал песента на Aventura "Obsession"
Инструктори: Яница Димитрова и Денислав Дойков - танцьори към Салса формацията на Раул Торрес
Поканете приятелите си във Facebook: https://www.facebook.com/events/493530067513836/

MVJ studio
Студио 2 - Студентска поликниника с/у УНСС
+359 878 27 28 22 I info@vj-dance.eu
http://facebook.com/MVJ.dance.studio

 

» Към всички новини

В MVJ dance & aerobic studio, Студентски Град можете да се включите в тренировки по: Латино танци (Самба, Ча-ча, Румба, Пасо добле, Джайв, Салса, Меренге, Бачата, Фламенко, Регетон), Бални танци (Валс < Английски и Виенски >, Танго <Аржентинско, Европейско >, Слоу фокс, Куик степ), Зумба, Класическа аеробика, Степ аеробика, Денс аеробика, Тае бо, Пилатес, Стречинг, Йога, Body work & dance (латино, индийски танци и RNB & hip hop dance), Народни танци, Модерен балет (MTV), Хип-хоп танци,Strip dance, Брейк танци, Ориен-талски танци, Танци за деца ( Латино, Модеен балет, Hip-hop, Break dance). Залта за танци се намира в непосредствена близост и бърз достъп от кварталите Дианабад, Мусагеница, Младост, Витоша, Симеоново, Малинова Долина, Лозенец, Хладилника, Кръстова Вада, Драгалевци, Изток, Изгрев.