Новини » 31.10.2018 - Halloween в MVJ studio

Hallowen в MVJ 2018

Halloween days в MVJ studio, Студентски град

На 31.10 и 1.10 ще отбелажим Halloween по време на нашите тренировки.
От вас се иска да си измислите костюм и да си направим по-различни тренировки с Halloween тематика.
Специално сме ви осигурили безплатен грим от професионалния ни гримьор - Dilyana Boeva. Всички желаещи е необходимо да й пишат, за да резервират своя час. *Гримът с нея ще се прави в Зимен дворец. Също ще имте възможност да се гримирате сами и с нашите парти гримове.
Конкурс за костюм - през двата дни ще има възможност да се включите в конкурса за костюм като се снимате с нашата Halloween рамка. Всички участници ще бъдат публикувани в нашата страница и ще може да се гласува до 4.11 (неделя). А наградите ще са повече от страхотни - 1 безплатен професионален beauty грим, 3 карти за MVJ studio (групови зали), 3 L-carnitin сока.
Конкурс за тиква - всеки, който си е направил изрязана тиква ще може да я снима и да я качим в страницата ни за гласуване. Всички участници ще бъдат публикувани в нашата страница и ще може да се гласува до 4.11 (неделя). А наградите ще са повече от страхотни - 2 талона за отстъпка -20% за професионален beauty грим, 3 карти за MVJ studio (Cross fit зала), 3 L-carnitin дози.
В двата дни ще се почерпим със сладки и тиква. Който иска може да донесе своята почерпка. А защо да не е и нещо здравословно, напр. сладки без захар или нещо плодово.
️️️
️Програма на 31.10 (сряда):
10:00 Канго Джъмпс в Зимен дворец
12:30 Zumba fitness в Зимен дворец
17:30 Йога в Студентска поликлиника; Канго Джъмпс в Зимен дворец
18:30 Пилатес в Студентска поликлиника; Каланетика, Steel Jump, Степ аеробика в Зимен дворец
19:30 Strong by Zumba в Студентска поликлиника; Модерни танци, Fitball, Kangoo Jumps в Зимен дворец
20:30 Zumba fitness в Студентска поликлиника; KombatXtreme, Salsa в Зимен дворец
️Програма на 1.11 (четвъртък):
8:00 Табата в Зимен дворец
10:00 Strong by Zumba в Зимен дворец
17:30 Kangoo Jumps в Зимен дворец
18:30 Табата в Студентска поликлиника; Zumba за ДЕЦА, Zumba Sentao в Зимен дворец
19:30 Йога в Студентска поликлиника; Степ аеробика, Народни танци (средно ниво), Street dance в Зимен дворец
20:30 Салса (начинаещи) в Студентска поликлиника; Народни танци (начинаещи), Kangoo Jumps в Зимен дворец
️️️
MVJ studio, Студентски град
⭐Студио 1 - Зимен дворец на спорта. Намира се в сградата на Зимния дворец - ЦЕНТРАЛЕН вход под Night Flight club на ул. "Акад. Борис Стефанов".
⭐Студио 2 - Студентска поликлиника - ул. "Акад. Борис Стефанов" N 8, ет. 4. Влиза се през централния вход на Студентска поликлиника.
+359 878 27 28 22
info@vj-dance.eu
#MVJ #studentslife #тренировки #университет #студентскиград #студент
#studentskigrad #beactive #findmeinstudentstown

» Към всички новини

В MVJ dance & aerobic studio, Студентски Град можете да се включите в тренировки по: Латино танци (Самба, Ча-ча, Румба, Пасо добле, Джайв, Салса, Меренге, Бачата, Фламенко, Регетон), Бални танци (Валс < Английски и Виенски >, Танго <Аржентинско, Европейско >, Слоу фокс, Куик степ), Зумба, Класическа аеробика, Степ аеробика, Денс аеробика, Тае бо, Пилатес, Стречинг, Йога, Body work & dance (латино, индийски танци и RNB & hip hop dance), Народни танци, Модерен балет (MTV), Хип-хоп танци,Strip dance, Брейк танци, Ориен-талски танци, Танци за деца ( Латино, Модеен балет, Hip-hop, Break dance). Залта за танци се намира в непосредствена близост и бърз достъп от кварталите Дианабад, Мусагеница, Младост, Витоша, Симеоново, Малинова Долина, Лозенец, Хладилника, Кръстова Вада, Драгалевци, Изток, Изгрев.