Новини » 06.10.2016 - Ladies style в Студентски град

Ladies style dance MVJ Студентски град

Ladies style в Студентски град с АвА

На 6.10.2016 г. от 20:30 ч. в Зимен дворец ще се проведе първа тренировка с -50% намаление. Всеки, който е участвал в класа ще може да закупи карта с -20% намаление

Тренировките се провеждат във вторник и четвъртък от 20:30 ч. в Зимен дворец.
Лейдис стайл е танцов стил, произлизащ от стрийт денса. Изцяло е насочен към дамите и най-естественото им качаство - ЖЕНСТВЕНОСТТА. Не, ние няма да я изграждаме, напротив... тя е в нас, само ще си позволим да я изкараме на повърхността.
Успоредно с разучаване на лесни умения като секси ходене или вълна с тялото, ще имаме възможност и да приложим движенията в ефектни хореографии.
Музикалният избор е ясен - от чувствено R`n`B, през забавен поп, до избухващ хип хоп, а защо не и страстно латино.
За тренировки си обличаме най-удобните дрехи и обувки (може и боси, и с мароатонки и на токчета) и събличаме всички задръжки - правилото е да остават извън залата!
Класът включва загрявка, техника на танца, хореографска част, импровизационна част и разтягане.
АвА е сред утвърдените имена на танцовата сцена в България. Започва да се занимава с хип хоп през 2007 година. През годините усъвършенства уменията си на танцьор, хореограф и инструктор, посещавайки различни денс уъркшопи.
Резултатите и от груповите, и от индивидуалните занимания с нея са удивителни, затова не се колебайте да се присъедините към тях тук -https://www.facebook.com/groups/Streetdance.MVJstudio/
Програма на MVJ studio: www.vj-dance.eu/програма
Цени на MVJ studio - www.vj-dance.eu/цени
Поканете своите приятели във FB: https://www.facebook.com/events/1742064632710585/
----------------------------------------------------------------------------------------
MVJ dance studio
Адрес: Студентски град
Студио 1 - Зимен дворец на спорта, бул. "Акад. Борис Стефанов"
Студио 2 - Студентска поликниника с/у УНСС
+359 878 27 28 22 I info@vj-dance.eu I www.vj-dance.eu
https://www.facebook.com/MVJ.dance.studio/

» Към всички новини

В MVJ dance & aerobic studio, Студентски Град можете да се включите в тренировки по: Латино танци (Самба, Ча-ча, Румба, Пасо добле, Джайв, Салса, Меренге, Бачата, Фламенко, Регетон), Бални танци (Валс < Английски и Виенски >, Танго <Аржентинско, Европейско >, Слоу фокс, Куик степ), Зумба, Класическа аеробика, Степ аеробика, Денс аеробика, Тае бо, Пилатес, Стречинг, Йога, Body work & dance (латино, индийски танци и RNB & hip hop dance), Народни танци, Модерен балет (MTV), Хип-хоп танци,Strip dance, Брейк танци, Ориен-талски танци, Танци за деца ( Латино, Модеен балет, Hip-hop, Break dance). Залта за танци се намира в непосредствена близост и бърз достъп от кварталите Дианабад, Мусагеница, Младост, Витоша, Симеоново, Малинова Долина, Лозенец, Хладилника, Кръстова Вада, Драгалевци, Изток, Изгрев.