Сватбен танц

Svatben tanc - Valentina - Sofia - resized.jpg

(This picture is a property of MVJ dance studio©. All rights reserved!)
(На снимката - Валентина и Милен Цветанови)

Сватбеният ден е най-вълнуващия момент за една влюбена двойка. Доверете се на нашите професионалисти, които не само ще ви дадат увереност на дансинга, а и ще ви накарат да преоткриете неочаквани емоции с любимия човек. Нашият екип от хореографи е с опит в подготовката на сватбен танц от 6 години, през които над 100 влюбени двойки ни се довериха за изготвянето на първия им сватбен танц.

Програмата за младоженци включва избор на песен, миксиране на музика, изготвяне на индивидуална хореография и подготовка за нейното  изпълнение. Хореографиите са съобразени с индивидуалните  възможности и желания на младоженците.
Не е необходима предварителна танцова подготовка.

Програмата за младоженци включва избор на песен, миксиране на музика, изготвяне на индивидуална хореография и подготовка за нейното изпълнение. Хореографиите са съобразени и се изготвят според ндивидуалните възможности и желания на младоженците. Нито една от хореографиите не се повтаря или копира предходна. Не е необходимо да имате предварителна танцова подготовка, за да се включите в това обучение.
Освен в уроци за първи сватбен танц можете да се включите и в обучение по Народни танци и хора; както и в различни танцови стилове като Хип-хоп, Стрийт денс, Диско, Модерни танци, Латино (Салса, Меренге, Бачата, Самба, Ча-ча, Джайв, Пасо добле), Стандартни/Бални танци (Валс, Танго, Слоу фокс, Куик степ), Zumba, Аржентинско танго, Belly dance и др.
Обучението се провежда под формата на индивидуални уроци в удобно за Вас и инструктора време.
* Пакетите избирате според Вашите желания за сложност и времетраене на хореографията.

Индивидиални и Сватбени уроци до двама човека:
1 тренировка: 48 лв.
3 тренировки: 125 лв.
5 тренировки: 180 лв.

Индивидуални и Сватбени уроци за над трима човека:
1 тренировка: 55 лв.
3 тренировки: 145 лв.
5 тренирвки:210 лв.

Контакти: Студентски град I Зимен дворец на спорта
+359 878 27 28 22 I info@vj-dance.eu I www.vj-dance.eu

Ако освен с неповторим сватбен танц, желаете да изненадате гостите на Вашето сватбено тържество с нещо ново и нестандартно, разгледайте предложението от нашите партньори PhotoKing за сватбена фото будка с възможност за моментално принтиране на снимки на място - оригинален подарък за гости на сватба.

В MVJ dance & aerobic studio, Студентски Град можете да се включите в тренировки по: Латино танци (Самба, Ча-ча, Румба, Пасо добле, Джайв, Салса, Меренге, Бачата, Фламенко, Регетон), Бални танци (Валс < Английски и Виенски >, Танго <Аржентинско, Европейско >, Слоу фокс, Куик степ), Зумба, Класическа аеробика, Степ аеробика, Денс аеробика, Тае бо, Пилатес, Стречинг, Йога, Body work & dance (латино, индийски танци и RNB & hip hop dance), Народни танци, Модерен балет (MTV), Хип-хоп танци,Strip dance, Брейк танци, Ориен-талски танци, Танци за деца ( Латино, Модеен балет, Hip-hop, Break dance). Залта за танци се намира в непосредствена близост и бърз достъп от кварталите Дианабад, Мусагеница, Младост, Витоша, Симеоново, Малинова Долина, Лозенец, Хладилника, Кръстова Вада, Драгалевци, Изток, Изгрев.