Валентина Недева

vj-1 Az- Vajna

http://vbox7.com/play:33ce3f92

http://vbox7.com/play:1eb2c08b

http://vbox7.com/play:9f0a6583

http://www.vbox7.com/play:a7661dd6

http://www.vbox7.com/play:2af68537

http://www.youtube.com/watch?v=CyjeKqwJGik

 

Валентина Недева става популярна с участието си в първия сезон на 'Dancing stars' и "Танцувай с мен" като професионален танцьор и хореограф. Снимала се е в музикални клипове,  участвала е на престижни турнири, семинари и концерти по спортни танци, организирала е и е вземала участие в танцови шоу програми.

Валентина е дипломиран треньор в Национална Спортна Академия "Васил Левски" по Спортни танци (Латиноамерикански и Бални). Успоредно с треньорската специалност тя се дипломира и като Спортен журналист и учител по физическа култура и спорт. Защитила е и магистърска степен по Журналистика и медии в СУ "Св. св. Климент Охридски".

В. Недева е носител на купа България по Латино-американски танци, пет вицешампионски титли на купа България по Стандартни танци, бронзов медал на републиканско първенство по десетобой (Стандартни и Латиноамерикански танци), трето място в националната ранг листа по Стандартни танци, достигнат най-високия М клас и в двете състезателни програми и др.

vj-15 Az-Vajna

Кариерата си като преподавател по танци Валентина започва в родния си град Варна още през 2001 г., когато ораганизира група за родители към клуба, в който се състезава по това време - КСТ "Варна 2000". По-късно започва да обучава и състезателни двойки. Първите години в София прекарва в усилени тренировки, подготвяйки се за турнирите по спортни танци. В София преподава в Спортна зала "Елиас" и в детска градина 'Casa dei bambini', но най-големия опит като треньор получава в Гърция. След участието си в 'Dancing stars' Галена Великова я кани да води часове в 'Galena's dance studios'. В. Недева постига големи резултати с нейните ученици, обучавайки ги не само в танци за удоволствие, а и в професионални и състезателни програми.

Сега Валентина съчетава тренировките в MVJ dance & aerobic studio с уроците в "Елиас" и 'Casa dei bambini', а успоредно преподава и на състезатели. Тя е треньор на вицешампионите на България по спортни танци за 2010 до 9 г. Любомир и Милкана Ангелови.

 

 


Вижте още от нас:

In MVJ Dance and Aerobic Studio, students` town, you can join trainings in: Latino dances (Samba, Cha –cha, Rumba, Passo double, Jive,Salsa, Merenge, Bachata, Flamenco, Regeton ), Ball dances ( Waltz – English and Vienna), Tango ( Argentinean, European, Slow fox, Quick step), Zumba, Classic Aerobic, Step Aerobic, Dance Aerobic, Tae bo, Pilates, Stretching, Yoga, Body work and dance (Latino, Indian dances & RNB & hip hop dance), Folklore dances, Modern ballet (MTV), Hip hop dances, Strip dance, Break dances, Oriental dances, Children dances (Latino, Modern ballet, hip hop, break dance)